maanantai 21. joulukuuta 2009

Chantons Noël!

Moikkelis vaan!
Tässä joulu alkaapi lähestyä ja joulutunnelma kohoamaan. Täällä kuten olen maininnutkin, joulunaikaa juhlitaan laulamalla. Chanté Noël on traditio jota täällä ei kyllä voi missata missä sitten ikinä oletkaan (tällä saarella) ;D. Katsokaas kun samoja söpöjä viisuja veisataan niin pienemmissä kuin suuremmissakin tilaisuuksissa. Laitan teille tässä samalla esimerkkejä. Lauantai-iltana oltiin Francosin omassa ulkoilma-chanté Noëlissa, jossa lauloi joku paikallinen kuuluisuus (kuulemma semi-tunnettu manner-Ranskassakin joo-o). Ja tunnelma tietty oli katossa. Pahoittelen kuvanlaatua, kamera ei ollut mukana kun halusin ikuistaa tämän hetken. Tällanen tosihieno panoraama siit nyt sitten tuli :)


Ja sitten sunnuntaina meidät oli kutsuttu tati Francetten luokse lounaalle (jotka kestää aina about 7h mut oon jo tottunut) ja sielläkin sitten yhdyttiin juhlatunnelmissa lauluun, pienen hetken siitä sain ikuistettua jopa (erittäin huonolaatuiselle) videokuvalle.



No ainakin kuulette kamalaa mekkalaa jos ette muuta. Nonniin, toivotaan että joulun ilo lähettyi sinnekin, valkoiseen (rrr kateellinen oon) Suomeen!
Haleja! Ja pusuja!
Kajsa!
<3!

5 kommenttia:

kajsa kirjoitti...

And yes please you're welcome to comment anything you like. Ois kiva saada joulukuulumiset ihmisiltä ja paljon kivempaa on tänne kirjotella jos välillä palkitaan kommenteilla. Kiitos ja halit!

Unknown kirjoitti...

Hehe, aika hullunmyllyssä oot ollu ;) Kiva että taas kirjottelit, täällä on ainaski ihan sikana lunta, toivottavasti pysyy jouluun asti. Ja vieläkin sataa. Hyvä että selvittiin eilen hengissä äitille ja takas, ku oli niin kauhee lumisade eikä nähny ollenkaan eteensä. Jepulis, mulla alko viime torstaina loma, saa nähdä mitä sitä tälle päivälle keksisi.

Anonyymi kirjoitti...

Jösses Amalia, vilket liv! Nåja, det är ju roligt, att nån har roligt :)

Kul att höra av dej. Lite tomt blir det nog om julen... Men det kommer väl nya jular. Här är allt som vanligt, -10 grader o sådär. Så riktig vinter blev det.

Ha det bra!

Pappa

Anonyymi kirjoitti...

UU, hyvää joulua Kajsa<3 Toivottavasti sulla on siellä jees joulu<3<3
T: LauraEki :)

kajsa kirjoitti...

Emmy, oon KATEELLINEN! En oo kuullut susta mitää näin jouluna, mutta Brita kerto mulle fesessä et teit ite kinkun ja laatikot, khuul :) Haleja sisareni :)(jos noin voi sanoo :o )

Pappa, GOD JUUUUUL! Njut, ovh jag kommer nog tillbaka! <3

Laura, parasta joulua myös sinne! Toivottavasti oli mukavaa :) Kerros vähän mitä kuuluu, siitä on niin pitkä aika! Joulun iloa!